MagyarRegisztráció

Elfelejtett jelszó

Homag élzárógép beüzemelése

2018

ABD 260 tipliző CNC beüzemelése

2018

TV2 Trendmánia forgatás

2018

Kid's Time - Kielce

2018

BabaMama Expo - Budapest

2017

Kind+Jugend - Köln

2017

 

Az idei évben is bemutattuk legújabb bútorainkat a Kind & Jugend nemzetközi kiállításon Kölnben, ahol több, mint 1000 kiállító volt jelen a világ minden tájáról.

Baby Cool - Párizs

2017

Idén először kiállítóként is részt vettóünk a párizsi Baby Cool expón, ahol több, mint 260 világmárka képviselte magát.

Brno - 2017 

Otthonok és Kertek magazin 

VIII. évf., 1. szám - 2017. február-március

BabaMama Expo - 2016

 

2016-ban is részt vettünk kiállítóként az ország egyik legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama rendezvényén.

Promobox cikk - 2016

Moszkva & Párizs 

2016

 

Idén több nagy nemzetközi kiállításra is elmentünk, hogy elhozhassuk Nektek a legfrissebb babbaszoba trendeket. 

RS Bútorház hirdetés - 2016

Bife Sim - Bukarest

2016

 

Nem volt még a Faktum életében olyan, hogy egyidőben két, egymástól 1800 kilométerre lévő kiállításon vettünk volna részt. Most ez is elérkezett.

Kind+Jugend - Köln

2016

 

Megjelentünk a kölni Kind+Jugend kiállításon és nagyon nem bántuk meg, hogy ennyit áldozunk a nemzetközi ismertség kialakítására.

Felicitas 2016

Újszentiván - falunap

2016

Reklámfilm forgatása

2016

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelnésének támogatása

Cégünk, a Faktum Bútor Kft. a GINOP -1.3.1-15-2015-00081 azonosítószámú pályázat alapján 19,4 millió forint támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhívás keretein belül. A támogatás mértéke 50%.

A projekt megvalósítása során lehetőségünk nyílik Európa több országában is piackutatást végezni; kiállításaikon, árubemutatóikon megjelenni. (Vonatkozó országok: Ausztria, Csehország, Franciaország, Görögország, Németország, Oroszország, Románia, Szlovénia.) Ezen felül a megnyert keretösszeg termékeink bevizsgálását és honlapunk fejlesztését is lehetővé teszi.

 

Projekt befejezésének tervezett dátuma: 2017.10.31.

Baba Expo

2016

Egy szuper és sikeres napot töltöttünk a Baba Expo-n. Több híresség is meglátogatott bennünket a standunknál. Velünk volt Balássy Betty és Varga Feri, Jaksity Kata  és Dobó Ági is, akik közelebbről is megismerkedhettek és kipróbálhatták a minőségi anyagokból, gondosan kidolgozott, praktikus Faktum gyermekbútorokat.

Felicitas - Várandós Mamák tanácsadója

2016

Első kislakás 

V. ÉVFOLYAM, 1 szám
2016. Április

OTTHON... ahova hazatérsz

XXXVII. ÉVFOLYAM 2016. Április

Brno 2016

BabaMama Expo 2015

Felicitas Magazin

2015

Kölnben jártunk!

2015


Az idei évben kiállítóként vettünk részt a Kind & Jugend nemzetközi
kiállításon Kölnben. Több mint 1000 kiállító volt jelen a világ minden tájáról, hogy bemutassa a nemzetközi trendeket.

Azoknak a partnerek, akik meglátogatták standunkat, köszönjük. Ők abban a kivételes helyzetben vannak, hogy elsők között láthatták élőben legújabb bútorcsaládunkat a Poppit. Az Alda, Holly és Poppi megkezdte hazai és nemzetközi térhódítását.

Otthon magazin

2015

Külpiacon való megjelenés támogatás

 

Cégünk, a Faktum Bútor Kft. a GINOP -1.3.1-14-2014-00001 azonosítószámú pályázat alapján 5,79 millió forint támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhívás keretein belül. A támogatás mértéke 50%.

A projekt megvalósítása során lehetőségünk nyílik Európa több országában is piackutatást végezni; kiállításaikon, árubemutatóikon megjelenni. (Vonatkozó országok: Csehország,  Németország, Szlovénia.) Ezen felül a megnyert keretösszeg termékeink bevizsgálását is lehetővé teszi.

 

 

Projekt befejezésének tervezett dátuma: 2015.11.30.

Telephelyfejlesztés

Komolyak a szándékaink - fejlesztések

Eddigi sikeres működésünk azt sugallja, hogy felfokozott ambícióval tekintsünk a jövőre is. (Ez leírva kicsit közhelyesnek tűnik, de hát családias-családbarát cégként teljesen helytállónak érezzük.)

Ez az ambíció bátorítot fel bennünket arra, hogy történetünk legnagyobb szabású beruházásába fogjunk, és tetőtől a talpig modernizáljuk a cégünket. Korszerűbb kialakítás, vadi új gépek, megújuló energiaforrások. A vásárlók ebből – lássuk be – nem sokat fognak látni. Annyi történik csupán, hogy munkatársaink lényegesnél jobb körülmények között, így nagyobb kedvvel, odaadással készítik eddig is remek minőségű bútorainkat.

 

 

A Faktum Bútor Kft. „Faktum 2013” című projektje 40,301 millió Ft uniós támogatást nyert a Telephelyfejlesztés tárgyú kiíráson Dél-alföldi Operatív Program keretében. A 67,169 millió Ft-os összköltségvetésű beruházásból a Faktum Bútor Kft. meglévő épületet átalakított, korszerűsített, eszközt vásárolt. 

A beruházás 5 új munkahely teremtését tette lehetővé. 

Katalógus fotózás

2015.05.21

Partnertalálkozó

Nem könnyű egy asztalhoz ültetni azokat a vállalkozásokat, kereskedőket, akik hétköznaponként egymás versenytársai is. Nekünk azonban eddig mindig sikerült.
Közrejátszik ebben az is, hogy mindannyian babáknak, gyerekeknek kínáljuk a termékeinket, így a vezetőkben, munkatársakban sokkal erősebb az empátia, az érdeklődés és a közösséghez tartozás érzése is.
A 2014-es partnertalálkozón – tekintettel a Faktum évfordulójára is – szolíd megemlékezéssel fejeztük ki hálánkat azok felé a partnerek felé, akik a legrégebb óta közreműködnek a Faktum bútorok eladásában.
Ezúton is köszönjük és sok, sikeres, közösen eltöltött évet kívánunk nekik is, magunknak is!

Két évtized

Első bútoraink valamikori használói ma már az egyetemi padokat koptatják, talán épp családtervezésen gondolkodnak, vagy netán már épp kisbabáikat dédelgetik – a Faktum 2014-ben a huszadik évébe lépett. Úgy gondoljuk, a mai turbulens világban nem kis eredmény egy cégtől, hogy nem csupán fennmarad ennyi évig, de évről évre jobb teljesítményt is ér el. Az évfordulót megünnepeltük, csakúgy azokat a munkatársakat, akik a legrégebb óta a Faktum csapatát erősítik, akiknek a legsikeresebb bútoraink elkészültét köszönhetjük. Működésünk legfontosabb szereplőit nem tudtuk meghívni, hiszen sok tízezernyien vannak, de ezúton mondunk köszönetet nekik is: Kedves vásárlóink, köszönjük!

Végigrobogtunk Európán!


Na jó, csak a számunkra fontos helyeken. A Faktumnál kifejezetten hiszünk abban, hogy amit jónak, szépnek, praktikusnak tartunk,
arról a vevőinknek is hasonló a véleménye. Értelemszerűen a saját portékáinkra, a bútorokra gondolunk. Évről évre elvisszük hát őket megmutatni a világnak. 2014-ben rendkívül sikeres és szórakoztató kiállításokon voltunk Prágában, Brnoban, Bukarestben – és Budapesten – a Baba-Mama Expón.

Baba-Mama Expo

Kidex - Bukarest

Prágai kiállítás

Brnói kiállítás

Az ANIMUS története majdnem úgy alakult, ahogyan képzeltük

Azt az „apró” fordulatot leszámítva, hogy igazi népszerűséget főleg a közösségi felhasználók körében ért el. Ezért volt olyan örömteli, hogy a 2014-ben a csongrádi Kozmutza Flóra Óvoda és Ált. Isk. kispajtásainak adhattunk át egy csinos kis kollekciót. Reméljük, olyan hasznukra lesz, mint amennyire mi szeretjük ezt a modellcsaládot.
(Az Animus jelenleg nem kapható kiskereskedelmi forgalomban.)

Vas Árpád megmondja a tutit

Ezt csak azért írtuk így, hogy jobban megfeleljünk az internetes folklórnak. Pedig a cím megfelel a tartalomnak, csak nem ennyire hivalkodóan. Két TV műsorban is a Faktum ügyvezetője ismerteti a gyerekbútor-világ trendjeit, ad tájékoztatást a bútorvásárlás előtt álló
kisgyerekes szülőknek. A filmeket a Viasat sugározta most pedig a Youtuben láthatóak.

Viasat Trendközelben

2014

Viasat Trendközelben

2013

Elindult webshopunk - www.faktumbutorbolt.hu

Vévévépont...

Hiszünk abban, hogy egy lakberendezési terméket személyesen is meg kell nézni, mielőtt a vásárlásról döntünk. Meg kell kicsit rángatni, nem nyiszorog-e, ki kell nyitni párszor az ajtókat, ki kell húzgálni a
fiókokat, úgy nyílnak-e, úgy csukódnak-e ahogy elképzeltük. Van olyan vásárlónk, aki minden gyerekének Faktum terméket vásárolt – hát persze, remekül összeillenek – és minden vásárlás előtt megkopogtat minden bútordarabot, mert nem mindegy, milyen lesz a szoba akusztikája...
A világnak azonban van egy sokkal gyorsabban robogó része, amiből sem mi, sem a vásárlóink nem szeretnének kimaradni: az internet. Webshopunkat 2013-ban indítottuk, egy szűkebb, de gyorsabban kiszállított kínálattal. Népszerű, szeretik. Forgalma mára közelít a százmilliós nagyságrendhez.

Falusi idill és sorozatgyártás

2003-ban bukkantunk rá egy eladó üzemépületre és a hozzátartozó telephelyre. Kezdetben hezitáltunk kicsit, nem tűnt egyértelműen jó ötletnek, hogy egy magyarországi nagyvárosból egy vidéki kis faluba költözzünk. Az idő azonban elsöpörte az összes aggályunkat. Ezen a barátságos településen igazi otthonra találtunk. Sok helyi mesterember lett a munkatársunk, sok család része lett így a Faktum is. A magunk eszközeivel igyekszünk is, hogy megbízható, felelős tagjai legyünk
ennek a közösségnek.

2000 óta időről időre összefoglaljuk kínálatunkat.


Az idei katalógus fotózásán túl vagyunk, hamarosan nyomdába – és onnan a vásárlókhoz -  kerül az anyag. A bútorok között sok az újdonság, a kivitelező stáb magja azonban állandó, immár 15 éve. Elnézve a képeket szembetűnik, hogy a bútoraink semmit sem öregedtek...:)

;