Top 3 babaszoba stílus

A babaszoba tervezése a szülők egyik kedvenc feladata. Kialakítására és a bútorok kiválasztására nagy hangsúlyt fektetnek. A babaszoba bútorok kínálata rendkívül széles, így jelen blogbejegyzésünkben a kialakítás során leggyakrabban említett és keresett babaszoba stílusokat mutatjuk be, ezzel is segítve a leendő szülők választását.

Sok szülő üzleteinkbe betérve az otthon fő stílusirányzatát mondja el nekünk, és kéri, hogy segítsünk választani bútoraink közül. A legtöbbet emlegetett stílusok az otthon melegét árasztó, gyermekkort idéző klasszikus, az egyszerűbb, minden környezetben helytálló letisztult, valamint a napjainkban divatos skandináv, modern irányok.

Klasszikus babaszoba

A legtöbb szülő saját gyermekkorát szeretné felidézni a bababútorokkal. Vannak klasszikus, minden évben nagy sikerűnek számító bútordarabok, amelyek sosem mennek ki a divatból. Ezen bútorcsaládokat általában azon szülőknek ajánljuk, akik saját maguk is klasszikus értékrendet tartanak, az otthon melegét szeretnék átvinni a gyerekszobába egy kedves kis kuckó formájában, ahol a 40 hét pocakban töltött idő után is biztonságban és otthon érezheti magát gyermekük.

Ezen szempontokat figyelembe véve két legnépszerűbb bútorcsaládunk a filigrán elemekből összeállított Makaó kollekció. Kedvező ár-érték aránya, színkombinációja és azok népszerűsítése évek óta töretlen, sokak számára első látásra igazi szerelembútor.

Szintén a hagyományos vonalat követi a Mia bútorcsalád, amely 3 színkombinációban is elérhető kínálatunkban. Az új színváltozatok már nyitnak a modern irányzatok fele, így azon szülők számára, akik hagyományos, modern elemekkel tarkított babaszoba bútorra vágynak jó választás lehet.

Letisztult bútorok a babaszobában

Az egyszerű, harmonikusan berendezett babaszoba a kezdeti időszakban rendkívül fontos a gyermek számára, hiszen a pocakból éppen csak kibújva rengeteg inger éri őket. Sok szülő követi ezt az elvet, illetve nem szeretné, hogy a babaszobai bútor élesen meghatározza a későbbi szoba hangulatát, olyan bútorra vágyik, amely jól kombinálható.

Ezen szülők elsősorban az Alda és Némó bútorcsaládot választják üzleteinkben és webshopunkban egyaránt.

Az Alda bútorcsalád három színben is elérhető, így a különböző babaszobai színvilágot megálmodó szülők mind megtalálják a számukra tökéletes megoldást. A harmónia és öröm sugárzik ezen bútorokról, és ez átragad a bútorcsaládot választó családokra is.

A hagyományos és modern bútorok között őrlődő családok egyik kedvence a Némó bútorcsalád, amelynek formái és színei letisztultak és nem hivalkodóak. Sajátos eleganciát mutat, különleges érzést kelt a babaszobába belépve a két színben is kapható népszerű bútorcsalád.

Modern

2021-ben a legtöbb szülő a fent említett babaszobai stílusokon túl a modern, skandináv hangulatot idéző babaszobai bútorra vágyik. Ezen bútorok általában jól illeszkednek a lakás többi részéhez ezzel is egységet alkotva a további szobákkal, ugyanakkor önállóan is kellően dominánsak és a legtrendibb lakberendezési magazinokban is megállná a helyét.

Ezen bútorok közül kiemelkedik a Colette bútorcsalád, amely jól kombinálható felnőtt kiegészítőkkel is, így a választásával garantáltan a szülők kedvenc helyévé válik a babaszoba.

Emellett említésre méltó legújabb termékcsaládunk, a Cardiff. Ezen bababútor esetén a legnépszerűbb bútordarab a pelenkázó komód, amelynek teteje jobb-és balkezes szülők számára is ideális, hiszen 3 különböző állásban is variálható. Ennek köszönhetően azon apukák is csodájára járnak és pelenkáznak, akikről korábban feleségük sem gondolta volna 🙂.

Ne feledjétek, a fentiek csak a három leggyakrabban említett és kedvelt babaszoba stílust mutatja be, a legfontosabb, hogy a babaszoba hangulata, stílusa és a választott bútorok számotokra örömet okozzon, hiszen a Ti örömötök kisbabátokra is hatással lesz. További bútortípusokért látogass el webshopunkra és kövess minket Facebookon további érdekes tartalmakért.

Produkt zum Warenkorb hinzugefügt.
0 Artikel - Ft
Faktum