MagyarRegisztráció

Elfelejtett jelszó

Kapacitásbővítő beruházás a Faktum Bútor Kft-nél

 

Cégünk, a Faktum Bútor Kft. a GINOP-1.2.2-16-2017-01513 azonosítószámú pályázat alapján 38,84 millió forint támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása" elnevezésű felhívás keretein belül, melynek támogatási intenzitása 50%. A projekt megvalósítása során lehetőségünk nyílik arra, hogy gyermekbútor gyártó üzemünk gépparkját bővítsük egy egyedi flexibilis meghajtású sorozatfúró, egy CNC fúró- és tiplibelövő gép, illetve egy élzáró berendezés beszerzésével és üzembe helyezésével. Ezen kívül munkánkat elősegítve, a pályázat keretösszegéből bevezetésre kerül egy vállalatirányítási rendszer is. Ezek által az eszközök által nem csak cégünk gyártási hatékonysága növekszik jelentősen, hanem olyan - a nemzetközi piacon is jól értékesíthető - bababútorokat tudunk előállítani, melyek versenyképes exportot biztosítanak.

Projekt befejezési dátuma: 2018.04.19.

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a Faktum Bútor Kft-nél

 

Cégünk, a Faktum Bútor Kft. a GINOP-5.3.2-16-2016-00007 azonosítószámú pályázat alapján 13,23 millió forint támogatást nyert a "A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban - Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál" elnevezésű felhívás keretein belül, melynek támogatási intenzitása 100%. A projekt megvalósítása során lehetőségünk nyílik arra, hogy a támogatott képzések révén megismertessük a rugalmas foglalkoztatási formákat munkavállalóinkkal, ezáltal sikeresebben integrálva a tanult módszereket a cég mindennapi életébe. A munkahelyi rugalmasság kialakításával támogatni tudjuk a munka és a magánélet összehangolását azoknál a jelenlegi és leendő munkavállalóinknál, akik a hagyományos foglalkoztatási formákba nehezebben tudnak beilleszkedni, mert például munka mellett tanulmányokat folytatnak, vagy éppen kisgyermeket nevelnek. Ezen felül a megnyert keretösszeg lehetővé teszi azt is, hogy a kialakításhoz szükséges informatikai eszközöket a támogatásból finanszírozzuk.

Projekt befejezésének dátuma: 2018.05.24.

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelnésének támogatása

Cégünk, a Faktum Bútor Kft. a GINOP -1.3.1-15-2015-00081 azonosítószámú pályázat alapján 19,4 millió forint támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhívás keretein belül. A támogatás mértéke 50%.

A projekt megvalósítása során lehetőségünk nyílik Európa több országában is piackutatást végezni; kiállításaikon, árubemutatóikon megjelenni. (Vonatkozó országok: Ausztria, Csehország, Franciaország, Görögország, Németország, Oroszország, Románia, Szlovénia.) Ezen felül a megnyert keretösszeg termékeink bevizsgálását és honlapunk fejlesztését is lehetővé teszi.

 

Projekt befejezésének tervezett dátuma: 2017.10.31.
Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2017.10.26.

Külpiacon való megjelenés támogatás

 

Cégünk, a Faktum Bútor Kft. a GINOP -1.3.1-14-2014-00001 azonosítószámú pályázat alapján 5,79 millió forint támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhívás keretein belül. A támogatás mértéke 50%.

A projekt megvalósítása során lehetőségünk nyílik Európa több országában is piackutatást végezni; kiállításaikon, árubemutatóikon megjelenni. (Vonatkozó országok: Csehország,  Németország, Szlovénia.) Ezen felül a megnyert keretösszeg termékeink bevizsgálását is lehetővé teszi.

 

 

Projekt befejezésének tervezett dátuma: 2015.11.30.

Telephelyfejlesztési támogatás

 

A Faktum Bútor Kft. „Faktum 2013” című projektje 40,301 millió Ft uniós támogatást nyert a Telephelyfejlesztés tárgyú kiíráson Dél-alföldi Operatív Program keretében. A 67,169 millió Ft-os összköltségvetésű beruházásból a Faktum Bútor Kft. egy meglévő épületet átalakított, korszerűsített, valamint eszközöket vásárolt. 

 

A beruházás 5 új munkahely teremtését tette lehetővé. 

;