3 Tipp a megfelelő bababútor szett kiválasztásához

A bababútor vásárlás előtt álló leendő szülők sokszor azt gondolják, elég csak szerelembe esni a formákkal és a színekkel, és máris megvan a megfelelő bababútor szett! Habár vitathatatlan, hogy a bútorok esztétikuma sem elhanyagolható tényező, vannak olyan szempontok, amelyek ennél is előre valóbbak. Olvasd el bejegyzésünket, amelyben három hasznos tippet osztunk meg veletek a megfelelő bababútor szett kiválasztásához!

1.tipp: Legyen praktikus és esztétikus egyszerre!

Ahogy már említettük, a bútorelemek esztétikuma is fontos tényező, ám a praktikum még inkább! Ha bababútor szettet választunk, igyekezzünk olyan darabokat vásárolni, amelyek akár több évig is kiválóan használhatók. Tökéletes választás lehet például egy kombi babaágy, amely amellett, hogy a kezdeti időszakban babaágy és pelenkázó komód is egyben, később még ifjúsági ággyá, valamint íróasztallá is alakítható. Ezzel a hosszabb távú befektetéssel nem kell 2-3 évente lecserélni gyermekünk bútorgarnitúráját.

2.tipp: A legfontosabb a minőség és a biztonság!

A bababútor szett választás talán legfőbb szempontja, hogy a bútorelemek minőségi, tartós és bababarát anyagokból készüljenek. Mi, a Faktumnál büszkék vagyunk arra, hogy azon kevés bababútorgyártók egyike vagyunk, akik megfelelnek a TÜV SÜD legszigorúbb minőségbiztosítási előírásainak, valamint ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal is rendelkezünk! Ez pedig azt jelenti, hogy bútoraink garantáltan megbízhatók, masszívak és biztonságosak!

A bababútorgyártás során továbbá nem használunk semmilyen egészségkárosító anyagot, így bútorainkat nyugodtan rághatja, szájába veheti gyermeked, hiszen semmilyen mérgező kezelőanyagot, festéket nem alkalmazunk. Bútorainkat lekerekített élekkel és biztonságos rácstávolságokkal készítjük, tehát a kisbabád garantáltan sehová sem fog beszorulni, semmijét sem fogja becsípni.

3. tipp: Válassz bababútor szettet 2+3 év garanciával!

Ha sikerült is kiválasztani a megfelelő bababútor szettet, azért nem árt, ha rendelkezünk némi garanciával. A nálunk vásárolt bútorelemekre 2 év gyártói garancia mellett +3 év kiterjesztetett garanciát is kaphattok! Ehhez nem kell mást tennetek, mint a bababútor szett vásárlást követően elmondanotok a véleményeteket a Faktum babaágyakról!

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, hiszen az élet egyik legfontosabb területén nyújtunk segítséget. Épp ezért nagyon szeretnénk megismerni minden Faktum babaágy vásárló tapasztalatait a termékeinkről!

Most, hogy már tudod milyen szempontokra érdemes odafigyelned, hogy megtaláld a tökéletes bababútor szettet, Látogass el webshopunkra, és rendezd be a gyerekszobát minőségi Faktum bútorokkal! Hasonló érdekes és hasznos tartalmakért kövesd a Faktum Facebook oldalát!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Faktum