3 Elengedhetetlen bútor a gyerekholmik tárolására

Ha gyerekszobáról van szó, tárolóhelyből sosincs elég.  A rengeteg játék, könyv, ruha és minden egyéb elpakolása a gyerekek korának előrehaladtával egyre nehézkesebbé válik. A Faktum kínálatában megtalálható bútorok segítségedre lehetnek abban, hogy a rendelkezésre álló helyet a lehető legelőnyösebben tudd kihasználni. Tarts velünk, és bemutatjuk, melyek azok a bútorok, amelyek garantáltan segítségedre lesznek a gyerekholmik tárolásában!

Egy praktikus komód

A gyerekszoba egyik fontos eleme egy praktikus, fiókos komód, amelybe elpakolhatjuk a kisebb ruhaneműket vagy játékokat. A komódók fiókos kialakításuknak köszönhetően a gyerekek számára is könnyen elérhetők és ők is gond nélkül tudnak ki-be pakolászni belőlük. A Faktum kínálatában számos bababarát komód megtalálható. Különböző bútorcsaládok elemei közül válaszhatod ki azt, amelyik stílusában is a legjobban illeszkedik a kiszobába! Fiókos komódjaink toldalékkal pelenkázó komódokká is alakíthatók, ezzel is értékes helyet spórolhatunk meg a gyerekszobában.

A mindent elnyelő nagyszekrény

A gyerekszoba elengedhetetlen eleme egy mindent elnyelő nagyszekrény, ahová felakaszthatjuk a nagyobb helyet elfoglaló ruhadarabokat, valamint a polcok segítségével rengeteg holmit rendszerezhetünk. A mesekönyvek, játékok és különböző figurák elhelyezéséhez érdemes lehet egy nyitott polcos résszel ellátott nagyszekrényt választani, hisz ezeken a polcokon elhelyezett tárgyak egyfajta dekorációként is funkcionálhatnak a gyermekek szobájában. A szekrények kiválasztásánál fontos szempont, hogy a praktikus kialakítása mellett a szoba változó stílusához is alkalmazkodni tudjon, így igazán hosszútávon szolgálhat a gyerekszoba elemeként. A Faktum kínálatában megtalálható nagyszekrények letisztult stílusuknak és színviláguknak köszönhetően egy babaszobában és egy ifjúsági szobában is egyaránt jól mutatnak.

Falipolc

A falipolc a babaszobában is megtestesíti a praktikumot és az esztétikumot egyaránt. Sokan nem is gondolnánk, hogy mekkora hasznát tudjuk venni egy ilyen bútordarabnak gyermekünk szobájában. Egyrészt kedves emlékeket, fotókat és dekortárgyakat helyezhetünk el rajta, másrész pedig olyan tárgyakat tárolására szolgál, amelyeket nem szeretnénk, ha gyermekünk kezei közé kerülnének felügyelet nélkül.

Ha még nem sikerült rátalálnotok a tökéletes bútorokra, látogassatok el weboldalunkra, ahol rengeteg bútorcsalád elemei közül választhattok és akár 4-6 hét múlva már az otthonotokban is lehet a megfelelő darab! További hasznos és érdekes tartalmakért kövesd a Faktum Facebook oldalát és olvasd el korábbi blogbejegyzéseinket is!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Faktum