Bababútor trendek napjainkban – Faktum újdonságok

Az elmúlt évek hódító lakberendezési stílusa a minimalizmus, amely a bababútorok terén is érezteti hatását. A letisztult, modern bababútorok nem csak a szoba hangulatát dobják fel, de egyszerűségüknek köszönhetően bármilyen stílusú szobában megállják a helyüket. A Faktum bútorai egyszerre ötvözik a modern design elemeket és a minimalista stílusjegyeket. Jelen blogbejegyzésünkben bemutatjuk a legnépszerűbb bababútor trendeket.

Bababútor trend #1 – Lábon álló bútorok

Külföldön már néhány éve divatba jöttek azon bútorok, amelyek alján lábak kapnak helyet. Ezek nem csak a bútoraink stabilitásáért felelnek, de egy modern, játékos külsőt kölcsönöznek az egyszerűbb daraboknak is. Hazánkban ez a formabontó bútortípus sokak szemében inkább retrónak tűnik, mintsem egy modern trendnek, azonban a nyugati országokban napjainkban nagy népszerűségnek örvend ez a stílusú bútorkialakítás.

A Faktum új kollekciójában a Peak, Loop és Wing bútorcsalád eszerint a bababútor trend szerint lett kialakítva, annak érdekében, hogy feldobjuk velük a babaszoba hangulatát és egy modern megjelenést kölcsönözzünk a legkisebbek bútorainak is.

Bababútor trend #2 – Természetes anyagok

A bútorgyártásban is érezteti a hatását a pandémia, hiszen sokan a járvány után a természet felé fordultak, hogy újra felüdülésre leljenek, biztonságot, komfortot kapjanak. Ez a hatás a lakberendezési, így bababútor trendekben is megjelenik, hiszen népszerűvé és divatossá váltak a természetes anyagokból készült bútorok, kiegészítők, lakásdekorációk.

Csakúgy, mint a dekorációs tárgyak esetén a bútorok terén is felütötte a fejét ez a trend, a természetes anyagok, például a fa különböző árnyalatainak megjelenése. A fa mintázatának és természetes színének párosítása a naturális, minimalista színekkel jelentősen elterjedt az otthonokban.

Ennek ötvözeteként született meg ugyancsak a Faktum kínálatában megtalálható három új bútorcsalád is, a Peak, Loop és Wing. A Peak bútorcsalád elemeinek korpusza Natur Calobra tölgy bútorlapból, előlapjai pedig egy selyemfényű festett fehér vagy szürke MDF–ből kerültek kialakításra.

Modern, trendi gyermek-és ifjúsági bútoraink elérhetők a webshopunkon, valamint hasonló érdekes és hasznos tartalmakért kövesd a Faktum Facebook oldalát!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Faktum