Íme az 5 legnépszerűbb bababútor 2023-ból!

Szeretnél, egy biztonságos és közben szép, hangulatos babaszobát berendezni, de elvesztél a rengeteg kiságy és bababútor között? Megmutatjuk 2023 TOP 5 legnépszerűbb Faktum bababútorát!

2023 5 legnépszerűbb bababútora

Mia Popup – kombi babaágy 

A Mia PopUp Kombi babaágy kiemelkedő sokoldalúságával és funkcionalitásával kiváló választás a gyermekszoba berendezéséhez. A kezdeti időszakban nemcsak babaágyként, hanem pelenkázó komódként is szolgál, majd a gyermek növekedésével tovább alakítható ifjúsági ággyá és íróasztallá, így hosszú éveken keresztül használható.

A Mia Popup bútorcsalád olyan bababútor szetteket is biztosít, melyekkel könnyedén berendezhető a babaszoba, mint például a polcos szekrény, a falipolc vagy a zárt szekrény. Az ágyrácsok hársfából készülnek, a tiplis oldalrács pedig lehetővé teszi a kisgyermek számára a szabad mozgást. Minden bababútor bababarát felületkezeléssel készül, így nyállal érintkezve sem szabadulnak fel káros anyagok.

Alda Classic – 3 osztású szekrény 

Az Alda Classic 3 osztású szekrény a legkedveltebb bababútor a nagyméretű tolóajtós változatok között. Kompakt kialakítása ellenére bőséges tárolóhelyet kínál a gyermekszobában, ahol mindhárom rész egyszerűen hozzáférhető és kiválóan rendszerezhető a gyermek holmijaival. 

Az egyik oldal akasztós, a másik pedig polcos, amelyhez külön vásárolható további polc is. A szekrényhez bélelt, fonott kosár is rendelhető, és mind polcos, mind akasztós változatban összeszerelhető. Az Alda Classic 3 osztású szekrény praktikus és sokoldalú megoldást nyújt a gyermekek ruhatára számára.

Colette fehér komód

A letisztult elemek és színek kedvelőinek ajánljuk a Colette fehér komódot, amely nem véletlenül az egyik közönségkedvenc bababútor. Kompakt kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal, ugyanakkor kiválóan pakolható, így a friss szülőknek nagy segítség, hogy könnyedén elérnek mindent. A magassága, pakolófelületei és variálhatósága mind a Te igényeidet szolgálják. 

Nem csupán tárolóként funkcionál, hanem egy pelenkázó toldalék hozzáadásával könnyedén átalakítható pelenkázó komóddá is. A bútor lábai bükkfából készülnek, ami további stabilitást és tartósságot biztosít. A Colette komód elegáns és praktikus megoldást kínál a babaápolási és tárolási igények kielégítésére.

Némó Caravelle – átalakítható 140-es babaágy

Az átalakítható 140-es ágyak ideálisak hosszú távú fekvőhely biztosításához kisbabád számára. A kezdeti időszakban kiságyként szolgál, majd átalakítva ifjúsági heverővé válik, amelyet akár 5-6 éves korig is használhat gyermeked.

Az oldalrács léces, bükkfából készül, és az egyik oldalon a lécek kivehetők, lehetővé téve a picik önálló közlekedését. Az ágy fekvőfelülete 3 magasságba állítható, követve a gyermek növekedését. A Némó Caravelle tartós és testre szabható megoldást nyújt a kicsi fekvőhelyének kialakításához, így jó szívvel ajánljuk!

Makaó – 120-as babaágy

A legnépszerűbb bababútor lista 5. helyezettje a sokoldalú Makaó 120-as babaágy. Ez a praktikus kiságy a babaszoba elengedhetetlen része, helytakarékos kialakításának köszönhetően akár 2-3 éves korig is ideális fekvőhelyet biztosít, így egy szuper bababútor szett eleme lehet. 

Az ágy mindemellett a gyermek növekedéséhez igazodik, és a kivehető oldalrács lehetővé teszi, hogy a kicsik szabadon közlekedjenek, amikor már önállóan mozognak. A hársfából készült oldalrácsok “bababarát” felületkezeléssel rendelkeznek, így nyállal érintkezve sem kerülhetnek ki káros anyagok. Garantáltan biztonságos és minőségi választás bármilyen babaszobába!

A babaszoba berendezése során, a megfelelő bababútor kiválasztása kulcsfontosságú lépés. A hely és a stílus meghatározása után érdemes átgondolni, milyen funkciókat és tárolási lehetőségeket igényel a kisgyermek. 

Fentebb bemutattuk a 2023-as év legnépszerűbb termékeit. Reméljük, hogy Te is hasznosnak találtad, és megtalálod legújabb kedvencedet, akár gyakorló, akár friss szülőként keresgélsz! Böngéssz kedvedre sokszínű bútorcsaládunk között, és találd meg az igazit a legkisebb családtagnak!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Faktum