Teremtsd meg a legtrendibb ifjúsági szoba designt!

Az egyik legnagyobb kihívást talán az ifjúsági szoba berendezése jelenti, hiszen meg kell találnunk azokat a bútorelemeket, amelyek nemcsak praktikusak, de gyermekünk tetszését is elnyerik. Jelen blogbejegyzésünkben ehhez adunk egy kis segítséget. Megmutatjuk, hogyan rendezhetjük be a legtrendibb ifjúsági szobát Faktum bútorok segítségével!

Egy kényelmes ágy

Természetesen vannak olyan bútorok, amelyek minden gyerekszobának elengedhetetlen részét képezik, ilyen például az ifjúsági ágy. Az ágy választása során fontos szempont az ágy mérete, hiszen a gyermekek gyorsan nőnek. Modern, letisztult külsejű 160-as ifjúsági ágyaink már a kiságy utáni időszakra, de még a nagy ifjúsági heverő előtti időkben nyújtanak megoldást. 200-as méretű ifjúsági ágyaink pedig már egy felnőtt heverő méretével rendelkeznek.

Sok ruha, kevés hely?

Ahogy gyermekeink felcseperednek, egyre több ruhadarabra van szükségük, és ezek a ruhák méretükből adódóan is jelentősen több helyet foglalnak el, mint a babaholmik. A sok ruha tárolására szükséged lesz egy nagyszekrényre, amelyben kényelmesen elférnek a holmik. Két és háromosztású nagyszekrényeinkben kényelmesen elférnek a kabátok, ruhák, ingek és minden más, amit érdemes vállfán tárolni. A nagyszekrény mellé érdemes beszerezni egy fiókos komódot is, az apróbb ruhadarabok tárolására.

Íróasztal, a kisiskolások legjobb barátja

Az ifjúsági szoba lényeges eleme az íróasztal, aminél a gyermekünk tanulhat. Erre nagy szükség van, hiszen a tanulás sok éven keresztül napi szintű feladat egy iskoláskorú gyerek számára, így kell egy hely, ahol ezt kényelmesen megteheti.

Praktikus és trendi ifjúsági bútorelemeinket megtalálod a webshopon, a kiválasztott darabok pedig rendelés feldolgozásától számított 4-6 héten belül már meg is érkeznek új otthonukba!

Hasznos és érdekes babás tartalmakért kövesd a Faktum Facebook oldalát is!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Faktum