fbpx

Díjak, elismerések

Superbrands díj elnyerése 2019-ben

Superbrands díj

Megszereztük a TÜV-SÜD elismerést, tanúsítványt

TÜV Minősítés

Megszereztük az ISO tanúsítványt, elismerést

ISO 9001:2015 tanúsítvány

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Magyar Termék Nagydíj

Superbrands díj elnyerése 2019-ben

A Modern Mintaüzem Program keretében olyan mikro-, kis- és középvállalkozások mutatkozhatnak be, amelyek a magyarországi konvergencia régiókban működnek. A program a szervezetek megújulását és technológiaváltását támogatja, ezzel is javítja versenyképességüket.

A program keretében mintaüzemek, mintaműhelyek látogatására nyíliik lehetőség különböző vállalatoknál, az ország minden pontján. A látogatás során nemcsak az üzemet tekinthetik meg az érdeklődők, de szakértőktől is választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre.

Ezen programba került beválasztásra 2022-ben a Faktum Bútor Kft. Ennek köszönhetően egy előzetes regisztrációt követően az érdeklődő vállalkozókat és cégek képviselőit szeretettel várjuk gyárlátogatási programunkon, ahol a négy fő gyártástechnológia – bútorlapmegmunkálás, tömörfa feldolgozás, felületkezelés és csomagolás – mentén vezetjük végig az érdeklődőket.

Superbrands díj elnyerése 2019-ben

Örömünkre szolgál, hogy a Faktum 2019. évben bekerült a „Superbrands” márkák közé! Miért fontos, és nagyszerű dolog ez mindannyiunknak? Mert a döntést nem kimondottan „babás” kereskedelemben érdekelt szakemberek hozták, hanem az országos és nemzetközi feltételrendszert kidolgozó és az annak való megfelelést kutató szakemberek.

Vagyis, a Faktumot, mint megfelelő reputációval, goodwillel, etikai megítéléssel, veretes történelemmel, közismertséggel, tudatos innovációval és következetes stratégiával rendelkező márkanevet ismerik el a „Superbrands” díj megkülönböztető jelzéssel. Ez az elismerés nem jöhetett volna létre partnereink lojalitása és a vevők felé mutatott elkötelezettsége nélkül!

Megszereztük a TÜV-SÜD elismerést, tanúsítványt

Paramétereztük a gyerekeket!

100 % bájosság, 100 % kedvesség, 100 % jókedv, 100 % kíváncsiság, 100 % szeretet és 0,00001 % feledhető bosszúság.
Amikor gyerekbútorainkat tervezzük, gyártjuk, az elsőkből igyekszünk a legtöbbet kihozni, az
utolsót pedig próbáljuk minimalizálni. Ebben van segítségünkre a TÜV SÜD minőségbiztosítási rendszer, amelynek szakértői szigorú szempontok szerint minősítik a bútorainkat, elismeréssel illetik, amennyiben megfelelnek. Tudjuk, hogy a gyerekek mindent a szájukba vesznek, mindent megrágnak, mindenhová bekukucskálnak, minden lyukba bedugják az ujjukat és az orrukat. És még vagy ezer féle dolog, ami egy felnőttnek eszébe se jutna. Nem úgy a TÜV SÜD szakembereinek!
Ha az ő feltételeiknek megfelelünk, akkor a gyerekek biztonságosan, tényleg örömükre használhatják a termékeinket. Nem szorul be a kis ujjuk a szabad furatlyukakba, nem szorul be a fejük az ágyrácsok közé, nem akadnak fenn a nyakukba kötött cumi zsinórjával az ágyvégre. Kedvükre rághatják, nyalogathatják a bútorokat, dugdoshatják a maradék babapiskótát a matrac alá. Felnőttként ugye, milyen képtelenségnek tűnik? Bár bútorainkat mindig is a képességeink szerint legnagyobb odaadással készítettük, 2013 óta már egy csomó termékünket bevizsgáltattunk.
Így azóta azon kevés gyermekbútorgyártók közé tartozunk, akiknek „papírjuk is van róla”, hogy a termékeik biztonságosak. Pontosabban fogalmazva „megfelelnek a TÜV SÜD minőségbiztosítási előírásainak”, tanúsítványukat, elismerésüket megszereztük. Faktumnál büszkeség – a vásárlóknál elégedettség! Yepp!

Megszereztük az ISO tanúsítványt, elismerést

Nekünk a gyermekek biztonsága az első, ez nem lehet másképp a gyerekbútorok biztonságát illetően sem, hiszen a babák elképesztő dolgokra képesek piciny kis ujjacskáikkal, növekvő fogacskáikkal. Éppen ezért kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy bútoraink és azok kiegészítőinek gyártása, forgalmazása a lehető legbiztonságosabb legyen, a magyar szabványoknak megfeleljen.

Ez nem csak számunkra egy megnyugvás, de a kismamák és kispapák számára is, akik gyerekeiket ezek között a bútorok között nevelik fel, gondoskodnak róluk és igyekeznek mindent megadni számukra, ami tőlük telik az alapvető biztonsággal kezdődően. Hiszünk abban, hogy egy biztonságos bútor nem csak a baba, de a szülők álmát is nyugodtabbá teszi.

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Szép név, szép bútor – Kamilla

Az hogy mi magunk szeretjük bababútorainkat, mi több jó néhányra kifejezetten büszkék is vagyunk, az hogy a vásárlók szeretik bababútorainkat, mi több, jó néhányat kifejezetten imádnak, a két évtizedes folyamatos elkötelezett fejlesztéseink eredménye.
Az azonban, hogy van olyan termékünk, ami a szakma jeleseiből alakult zsűri szerint is magabiztosan megüti a mércét, kifejezetten ünnepi a számunkra. Nem hivalkodásból mondjuk, de ilyen bútor a Kamilla. A Kamilla bútorcsalád szett már 2007-ben megkapta a Magyar Termék Nagydíj Pályázaton Elismert Termék minősítő címet. Ezt a vásárlók – a büszkén mutogatott oklevéltől függetlenül is megszavazták már neki, a piacra kerülése óta nagyon sok babaszoba dísze ez a bútorcsalád.
Köszönjük!