fbpx

Jelenlét

Franciaország

Az emberek többségének az Eiffel torony, Párizs vagy a Cote d’Azur jut eszébe Franciaországról, de nekünk a Colette. A hazai vásárlók egyik kedvence – ha nem a legkedveltebb bútorcsalád szettje – a francia kismamák szívéhez is megtalálta az utat. Csak úgy, mint másik favoritunk, a Kamilla Toscana.

Túlzás lenne azt mondani, hogy mióta Franciaországba is exportálunk, csak sanzonokat hallgatunk, de a figyelmünk erőteljesebben fókuszál a kifinomult francia kultúrára. A két bútorcsalád népszerűsége jelzi, hogy jó úton járunk.

Rachid BENYAHIA
email: rb@mobikit.dk
tel: +45 40 21 41 47

Ausztria

A Mókus mindent visz –Ausztriában is. A Makaó és a Mia különböző színváltozatai mára sokszáz kicsi Sarah és Maximilian tölti első éjszakáit a Faktum babaágyaiban. Reméljük elégedettek és boldogok, ahogy azt is reméljük, egyre több gyereknek adnak jóéjtpuszit a homlokára egy Faktum babaágyban nyugovóra térve. Gute Nacht! – kedves gyerekek.

Csehország

Ha valaki Prágába érkezik, a Hradzsin város fölé tornyosuló tömbjével találkozik először és egy Makaó babaággyal utoljára, úgy estefelé. Nekünk mégis ez utóbbi a legfontosabb – Csehországba jelentős mennyiséget exportálunk ebből a csinos és rendkívül jó ár-érték arányú bútorcsaládból. Szorosan ott a nyomában a Mia bútorcsalád, amit a Némó . A kis Mirkák és Boleslavok jó ízlésű szüleik vannak, akik józan döntést hoztak gyerekbútor vásárláskor.

Dagmar Šilerová
email:dasa@fiedler.eu
tel:+420 602 455 615

Görögország

Az ifjú görög apáknál az Ouzo és a Panathinaikos háttérbe szorul egy időre, amikor világra jön az első kisbaba a családban. Akkor – felelős apaként – átváltanak a gyerekbútor katalógusok böngészésébe, és figyelmük megállapodik a Mia és a Makaó bútorcsaládokon. Ha nem lenne minden tökéletes, vagyis ez a válságelhárítóan kedvező árú bútorcsalád nem lenne számukra elég, többnyire- a kifejezetten a görög babáknak kifejlesztett – Lexi bútorok mellett döntenek – a Faktum kínálatából. A görög szülők fontos partnerei a Faktumnak, örömteli, hogy számuk egyre szaporodik.

Kostas Emmanouilidis
email:bebecostas@yahoo.gr
tel:0030-6939034966

Románia

A tradícionális fafeldolgozó és megmunkáló kultúrával rendelkező Romániában – meglepetésünkre és örömünkre – döbbenetesen népszerűek lettek Eco Line gyerekbútoraink. Közéjük csak a decens-finom Némó Caravelle és az árversenyek dobogósa a Makaó tudott befészkelődni.

A román szülők kiemelkedő jeletőséggel bírnak export piacunkon, számuk gyarapodik, és mi hálásak vagyunk a figyelmükért!

email:mirela.popescu@ivonaambienti.ro
email:bebetei_militari_c@yahoo.com

Szlovénia

Lara és Neža családjában könnyen találunk egy Miát is. Abban alszanak a többiek – ugyanis Szlovéniában a Mia találta meg a legrövidebb utat a kisbabás szülők szívéhez. Igazán örömteli, hogy a standard népszerűségő Alda gyermekbútorok mellett a Holly Grey is szívesen látott vendég a szlovén gyerekek szobájában.

AR-AL NET d.o.o.
email: info@trgovina-junior.si
tel: 051 362 252

Szlovákia

Szlovákia új szereplő a Faktum exportpalettáján. Azt eddig is tudtuk, hogy Magyarország északi szomszédjából jelentős számban érkeznek vásárlók a közeli bababoltokba Budapesten, így tudtuk azt is, hogy a Makaó igen népszerű a köreikben. Nyilván erre figyelt fel szlovák exportpartnerünk is, mert az egyik legjelentősebb Makaó – és Alda – vásárlónkká vált.

Szerbia

Már csak a közelség miatt is.

Szegedi bababoltunk rendszeres látogatói a szerbiai kismamák, és gyakran teljes bútorcsalád szett gyerekszoba berendezéssel felrakodva térnek haza. (Megtehetik: a termékeinket lapraszerelten szállítjuk.) Elébe mentünk hát az igényeknek és számottevő exportot bonyolítunk Mia és Makaó bútorokból.

Svédország

Nagy kihívásnak éreztük a skandináv design és az IKEA otthonában bútorokkal megjelenni. A Némó és a Holly azonban talált egy keskeny ösvényt az igényes de árérzékeny szülők igényei felé. Ha Malmőben kialusznak a fények az ablakok mögött, sok édes Lykke és Vilgot hajtja álomra a fejét Mókus Faktum babaágyban.

Egyesült Királyság

Arról sajnos lekéstünk, hogy a kis György herceg, Sarolta hercegnő és a királyi család legfiatalabb tagja, Lajos herceg is bútoraink között nőjenek fel, de azon dolgozunk, hogy a következő trónörököst már Faktum gyermekbútorok közé vigyék haza a Buckingham-palotába.

Koszovó

Sokak által még fel nem fedezett, természeti szépségekben bővelkedő ország. Bízunk benne, hogy gondoskodást és elkötelezettséget képviselő termékeink Koszovóban is keresettek lesznek a szülők körében.

email: info@gntc-ks.com

Macedónia

Macedónia még új szereplő a Faktum exportpalettáján. Európa egyik még fel nem fedezett ékköve. Bababútorainkkal az ott élő picik számára is igyekszünk biztonságos, praktikus és szép babaszobákat varázsolni.