fbpx

Miért a Faktum?

magyar termék

25 év tapasztalat

TÜV minősítés

magyar gyártás

magyar tervezés

bababarát alapanyagok

könnyen tisztítható

biztonságos

praktikus

Superbrands díj elnyerése 2019-ben

Örömünkre szolgál, hogy a Faktum 2019. évben bekerült a „Superbrands” márkák közé! Miért fontos, és nagyszerű dolog ez mindannyiunknak? Mert a döntést nem kimondottan „babás” kereskedelemben érdekelt szakemberek hozták, hanem az országos és nemzetközi feltételrendszert kidolgozó és az annak való megfelelést kutató szakemberek.

Vagyis, a Faktumot, mint megfelelő reputációval, goodwillel, etikai megítéléssel, veretes történelemmel, közismertséggel, tudatos innovációval és következetes stratégiával rendelkező márkanevet ismerik el a „Superbrands” díj megkülönböztető jelzéssel. Ez az elismerés nem jöhetett volna létre partnereink lojalitása és a vevők felé mutatott elkötelezettsége nélkül!

Megszereztük a TÜV-SÜD elismerést, tanúsítványt

Paramétereztük a gyerekeket!

100 % bájosság, 100 % kedvesség, 100 % jókedv, 100 % kíváncsiság, 100 % szeretet és 0,00001 % feledhető bosszúság.

Amikor gyerekbútorainkat tervezzük, gyártjuk, az elsőkből igyekszünk a legtöbbet kihozni, az
utolsót pedig próbáljuk minimalizálni. Ebben van segítségünkre a TÜV SÜD minőségbiztosítási rendszer, amelynek szakértői szigorú szempontok szerint minősítik a bútorainkat, elismeréssel illetik, amennyiben megfelelnek. Tudjuk, hogy a gyerekek mindent a szájukba vesznek, mindent megrágnak, mindenhová bekukucskálnak, minden lyukba bedugják az ujjukat és az orrukat. És még vagy ezer féle dolog, ami egy felnőttnek eszébe se jutna. Nem úgy a TÜV SÜD szakembereinek!

Így azóta azon kevés gyermekbútorgyártók közé tartozunk, akiknek „papírjuk is van róla”, hogy a termékeik biztonságosak. Pontosabban fogalmazva „megfelelnek a TÜV SÜD minőségbiztosítási előírásainak”, tanúsítványukat, elismerésüket megszereztük. Faktumnál büszkeség – a vásárlóknál elégedettség! Yepp!

Megszereztük az ISO tanúsítványt, elismerést

Nekünk a gyermekek biztonsága az első, ez nem lehet másképp a gyerekbútorok biztonságát illetően sem, hiszen a babák elképesztő dolgokra képesek piciny kis ujjacskáikkal, növekvő fogacskáikkal. Éppen ezért kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy bútoraink és azok kiegészítőinek gyártása, forgalmazása a lehető legbiztonságosabb legyen, a magyar szabványoknak megfeleljen.

Ez nem csak számunkra egy megnyugvás, de a kismamák és kispapák számára is, akik gyerekeiket ezek között a bútorok között nevelik fel, gondoskodnak róluk és igyekeznek mindent megadni számukra, ami tőlük telik az alapvető biztonsággal kezdődően. Hiszünk abban, hogy egy biztonságos bútor nem csak a baba, de a szülők álmát is nyugodtabbá teszi.

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Bútoraink az ötlet megszületésétől kezdve, a tervezésen és gyártáson át, mind Magyarországon, a Faktum bútor szívében történik munkatársaink odaadó gondoskodása mellett.

Bútorainkat Magyarországon készítjük el a saját üzemünkben, amellyel nem csak a magyar családok megélhetését támogatjuk, de gondoskodunk a kiváló minőségű bútor gyártáshoz szükséges feltételek megteremtéséről is.

Ezzel nem csak a kismamák és kispapák bizalmát vívjuk ki, de támogatjuk bútoraink vásárlásával magyar családok gyermekeinek jövőjét, biztonságát és megélhetését is.

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Bízunk a magyar szakemberek által tervezett bútorok minőségében, hiszen 25 év tapasztalattal a hátuk mögött tisztában vannak azzal, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy bababútornak.

Bútoraink úgy vannak kialakítva, hogy hozzájáruljanak a kismamák és kispapák mindennapi gondoskodásához, úgy ahogy mi is gondoskodunk gyermekinkről. Könnyebbé tesszük számukra nem csak a rutinszerűvé vált pelenkacserét és a késő esti éjszakázásokat, így 100%-osan kiélvezhetik a kisbaba első feledhetetlen pillanatait, amely örökké bevésődik a szülők emlékeibe.

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Úgy válogattuk ki alapanyagainkat, hogy ezzel védjük a kisbabák egészségét is, hiszen a fa felületek “bababarát” felületkezelő anyaggal vannak kezelve, így nyállal érintkezve sem oldódik ki semmilyen káros anyag.

A rutinosabb szülők, már tisztában vannak vele, hogy mikor a kisbabák cseperednek, egyre több mindent fedeznek fel a kis világukból maguk körül és ezt nem mással teszik, mint a pici ujjacskáikkal és az éppen kibújó fogacskáikkal. Az első felfedezésük közé a kiságy rácsai is beletartoznak, éppen ezért babaágyainkhoz rágásvédőt is biztosítunk.

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Lakozott, festett fa bababútorainkat könnyen letisztíthatjuk benedvesített vagy száraz mikroszálas törlőkendvővel, ugyanis a felületük sima, ezért nem kell tartani a repedésekben megbúvó szennyeződésektől.

A szabványnak megfelelőség miatt is a nehezen hozzáférhető részeket is könnyen el lehet érni, hiszen a rácsok közötti távolság ezt lehetővé teszi, továbbá még az oldalrácsok eltávolításával is megkönnyítheti a tisztítást.

Babaágyakhoz tartozó kókuszbetéteink tökéletesen szellőznek és nem engedi, hogy a baktériumok és poratkák elterjedjenek benne.

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Ütközésgátlóval ellátott bútorok fiókjaink és komódjaink ajtaja megelőzi az esetleges baleseteket, így a kisgyerek nem tudja rácsapni a kezére. Bútoraink éles élek nélkül lettek kialakítva, ami megakadályozza, hogy a kisgyerek kárt tegyen magában.

Ha az ő feltételeiknek megfelelünk, akkor a gyerekek biztonságosan, tényleg örömükre használhatják a termékeinket. Nem szorul be a kis ujjuk a szabad furatlyukakba, nem szorul be a fejük az ágyrácsok közé, nem akadnak fenn a nyakukba kötött cumi zsinórjával az ágyvégre. Kedvükre rághatják, nyalogathatják a bútorokat, dugdoshatják a maradék babapiskótát a matrac alá. Felnőttként ugye, milyen képtelenségnek tűnik? Bár bútorainkat mindig is a képességeink szerint legnagyobb odaadással készítettük, 2013 óta már egy csomó termékünket bevizsgáltattunk.

Megkaptuk a Magyar Termék Nagydíjat a Kamilla bútorcsaládunkért

Bababútoraink sokszínűek és átalakíthatók. Többek között a komódok és a babaágyak magasíthatóak igény szerint. Továbbá a gyermek növekedését követi az ágy fekvőfelülete, mely 3 magasságba állítható: 287, 437, 587 mm a földtől.

Így nem csak a praktikusságra, de előre látóan a jövőbeli kiadások csökkentésére is gondoltunk. Hiszen a kombi babaágyainkat úgy terveztük meg, hogy végig kísérjék kisded kortól kezdve, egészen fiatal felnőttig a szülők szeme fényét. Mindezt nem is tudnánk bizonyítani máshogy, mint a kimagaslóan hosszútávú garanciával, amint minden bútorunkra vállalunk.