Gyere el Szegedi márkaboltunkba, és nézd meg élőben is bútorainkat!

ugrás a webshopra

Elérhetőségeink

Faktum Szeged 6724 Szeged, Bakay Nándor u. 29.

+36-30/437-6676

szeged@faktumbutor.hu

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 9:00 – 18:00
Szombat: 9:00 – 13:00
Vasárnap: ZÁRVA

Hamarosan

Látogass el hozzánk Virtuálisan

Járd be szegedi üzletünket a legújabb technológia segítségével.

Miért érdemes

személyesen ellátogatni áruházunkba?

Széles
választék

Üzletünkben 280 m2 eladótéren, 13 berendezett babaszobával szinte teljes gyermeklakberendezési kínálatunkat felvonultatjuk. Ismerje meg a Faktum bútorokat, babakocsi kínálatunkat, készségfejlesztő eszközöket és játékokat, textilárukat és mindent, amire egy Faktum családnak szüksége lehet!

Több évtizedes tapasztalat

Profi munkatársaink több évtizedes tapasztalattal várják Önöket, így minden felmerülő kérdésre választ tudnak adni. Sőt, azt is megválaszolják, amire Önök még nem is gondoltak. Bútorainkkal egyensúlyt teremtünk a letisztult megjelenés, a praktikum és a reális árszínvonal közt.

Kipróbálhatja bútorainkat

A webáruházas vásárláshoz képest sokkal részletesebben szemügyre vehetik bútorainkat. Megtapasztalhatják a felhasznált alapanyagok prémium minőségét, munkatársaink megmutatják a multifunkcionális bútorok összes alkalmazási módját és élőben összehasonlíthatják a különböző bútorcsaládokat, kiválasztva így a tökéleteset.

Rugalmas nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig 9-18 óra, szombaton 9-13 óra között várjuk az érdeklődőket áruházunkban, ahol szakeladók segítik a döntést. Szinte teljes kínálatunk megtekinthető, kipróbálható!

Személyes tanácsadás

Betérve áruházunkba kényelmes és biztonságos környezet fogadja, ahol szakértelemmel rendelkező kollégáink tapasztalatukkal és tanácsadásukkal támogatják a döntését.

Könnyen megközelíthető

Az ország minden pontjáról könnyen megközelíthető üzletünk nagy térrel, parkolóval és vásárlóbarát környezettel várja a betérőket.

tanácsok

YouTube video

Ne bízd a képzeletre, ismerd meg bemutató videónkból a Collette bútorcsaládot! Vas Máté, kereskedelmi vezetőnk segít eligazodni a bútorcsalád elemei között. A Collette sikkes lábakon álló kollekciója terjedelmes és praktikus tárolóhelyet biztosít gyermeked ruháinak, játékainak és a babaápolás nélkülözhetetlen kellékeinek.

történetünk

YouTube video

25 éve, rendületlenül szolgáljuk szeretettel a gyermekeket és a szülőket. Hallgasd meg Zoéval, családunk kis kincsével együtt a Faktum meséjét, melyet átsző a fák szeretete és a varázslatos módon készülő gyermekbútorok csodája.

3 garancia egy helyen

Minden Faktum bútort a babák iránti gondoskodás és elkötelezettség jegyében alkotunk meg maximális szakértelemmel és teljes odaadással, mintha csak a saját gyermekeinknek készítenénk.

Szóval, de nem csak szép szóval:
Ígérjük, és minden ígéretünkért garanciát is vállalunk

2+3 év garancia

bababarát garancia

mosolygarancia

Díjaink, Elismeréseink, tanúsítványaink

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Faktum