fbpx

Faktum márkaboltok

Faktum logó
Faktum logó

Faktum Gyermeklakberendezési Áruház, Budapest

+36-30/867-5901

faktumbp@faktumbutor.hu

faktumgyermeklakberendezes.hu

Faktum Bútor Budapest márkabolt

Ez a bolt boltos pályafutásunk ékköve!

Budapesti Faktum bababoltunkban lehetőségünk van szinte a teljes gyermeklakberendezési kínálatunkat felvonultatni, ügyesen egyensúlyozva a megjelenés, a praktikum és a reális, értékarányos árszínvonal határain.

Komplex lakberendezési kínálat nagyívű elképzelésekkel rendelkező vevőknek – ez a budapesti Faktum Gyermeklakberendezési Áruház.

Végre! Bútorok raktárról!

Közel 300m2-en, szakértő kollégákkal a hét minden napján várjuk kedves vásárlóinkat, hatalmas, megújult raktárkészlettel!

Faktum bútorok készletről a Faktum Gyermeklakberendezési áruházban! Az aktuális készletről érdeklődjön személyesen, telefonon (+36-30/867-5901) vagy akár a faktumbp@faktumbutor.hu email címen!

Cím:

Faktum Budapest

1107 Budapest, X. kerület, Szállás utca 23.

Telefon: +36-30/867-5901

E-mail: faktumbp@faktumbutor.hu

Budapesti bútorbolt nyitvatartása:

H – Szo.: 10 – 19

Vas.: 10 – 15

Faktum Márkabolt és babaszakáruház, Szeged

+36-30/437-6676

szeged@faktumbutor.hu

faktumgyermekaruhaz.hu

Első Faktum bababoltunkat egy valamikori jéggyár épületében alakítottuk ki Szegeden, 1996-ban. Nem volt ideális, de szerettük, és szerették a vásárlóink is.

Törekedtünk arra, hogy komplex babakínálatot tartsunk. Az összes akkori Faktum bútorcsalád bemutatásán túl a gyermekápolási kellékek, ruhák, babakocsik és minden megtalálható volt itt, ami a kisgyerek gondozásához szükséges volt.

A kínálat kialakításában volt egy kis „stikli”. Kellett a további áru, mert ekkor még igen kevés bútorcsaládunk volt. A nyitást követően azonban olyan hirtelen futott fel a forgalom, hogy meg is tartottuk ezt a széles árukínálatot.

2009-re azonban annyi bútorcsalád szettet és bútorelemet gyártottunk, hogy – kis kitérővel – továbbálltunk, és beköltöztünk jelenlegi 500 négyzetméteres üzletünkbe. Mit üzlet, igazi babaszakáruház!

Megtalálható benne az összes bababútorunk szobaszerűen berendezve, de ehhez méltó módon bővült az egyéb babatermékek kínálata is.

Cím:

Szeged, Bakay Nándor u. 29.

+36-30/437-6676

szeged@faktumbutor.hu

Szegedi bútorbolt nyitvatartása:

H-P: 9-18, Szo: 9-17, V: 10-16

Megközelíthetőség:

Szeged: 7-es trolibusz okmányiroda utáni megállójánál és 90-es és 90F-es busz a Csemegi-tó megállótól néhány perc sétára

Szerbiából: az M5 -ről a 166 km-nél, Szeged-Dél kijáratnál lehajtva az 55 útra, majd a lámpánál a Kálvária sugárúton balra, a körforgalomnál jobbra fordulva.

Romániából: a 43 úton, a városban az Árkád mellett, a “nagykörútba” becsatlakozó Bakay Nándor utcán jobbra fordulva.